Derfor skal du vælge cariwell amme bh

Der er flere gode grunde til at vælge cariwell amme bh, når du skal vælge en bh under din graviditet. En cariwell amme bh er nemlig designet specifikt til dig der ammer, og har som følge deraf flere gode egenskaber, der gør den ideel til netop dette formål.

 

En cariwell amme bh er designet og fremstillet i fleksible og elastiske materialer, der gør at bh’en udvider sig i takt med brysterne. Perfekt til bryster der hæver i forbindelse med amning. En bh må ikke være for stram ved amning, da det kan lukke af for mælkekirtlerne.

 

En cariwell amme bh er dertil ikke kun god i forbindelse med amning, da den med fordel også kan benyttes under graviditeten, hvor brysterne også vil vokse meget. Man kan således gøre brug af en cariwell amme bh under graviditeten, i forbindelse med amning, men naturligvis også efter.

 

Der er altså mange gode grunde til at vælge en cariwell amme bh, når du skal vælge bh til din graviditet og i forbindelse med amning. En cariwell amme bh tilbyder således det bedste af det bedste, og gør det nemmere at klare både graviditeten og amningen i hverdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *